Apotheek Denys in de pers

Als Apotheek van de Maand kreeg Apotheek Denys een uitgebreid artikel in het tijdsschrift Farma Sfeer.

Ziehier een paar uittreksels:


“Reeds 40 jaar staat apotheker Gilbert Denys in de officina en in al die tijd is zijn interesse voor homeopathie er niet op verminderd.' ... 'Toch zal Denys de laatste zijn om de waarde van de allopatische geneeskunde te miskennen.”

“In de jaren 80 richtte hij in Gent een homeopathisch laboratorium op, alsook een school voor homeopathie. Honderden artsen, dierenartsen, tandartsen en apothekers kwamen er cursussen volgen. Op die manier heeft de Gentse apotheker bijgedragen tot het informeren van zorgverleners over deze geneeswijze.”

“De arts blijft uiteindelijk diegene die de diagnose stelt. Mijn jarenlange ervaring heeft me geleerd dat de complementaire geneeskunde, en homeopathie in het bijzonder, een uitstekend hulpmiddel is om een aantal patiënten in de eerste lijn te helpen,”

“Het wordt artsen vaak verweten dat ze te weinig tijd maken voor hun patiënten. Ook in de apotheek is tijd maken en luisteren belangrijk. Mensen zeggen me vaak dat ze hier graag in de apotheek komen omdat ze het gevoel hebben dat we tijd maken om te antwoorden op hun vragen.”

Download het volledige artikel

Share

SICHER BEZAHLEN