Apotheek Denys is gespecialiseerd in
homeopathische geneesmiddelen

Wetenschappelijke onderbouw

Indien u geïnteresseerd bent in de wetenschappelijke studies die de doeltreffendheid van homeopathie aantonen in de behandeling van kanker, kinderziekten, chronische ziekten e.d.m. vindt u daarover op de "homeopathie: wetenschappelijke onderbouw" pagina's meer informatie (Engelse teksten). U kan ook een interview met Gilbert Denys in Reyers Laat (VRT) bekijken.

Lid van VSU Homeopathie

Apotheek Denys is lid van de Vlaamse Studievereniging voor Unitaire Homeopathische Geneeskunde. Deze vereniging werd gesticht in 1981 met verschillende objectieven, o.a. een 5-jarige opleiding van hoog niveau en het bekendmaken van de unitaire homeopathie bij het grote publiek door het organiseren van voordrachten, het uitzenden van een nieuwsbrief en publiceren van artikels over homeopathie op het internet. Vele VSU-leden zoals Apotheek Denys zijn ook lid van UNIO.

Word lid van de Belgische homeopathische patiëntenvereniging

Onze patiënten weten wat de waarde is van de homeopathische geneeskunde. Zij zijn de ervaringsdeskundigen. Indien nodig is het belangrijk dat wij deze enorme "kritische massa" snel kunnen mobiliseren. Word daarom lid van de Belgische homeopathische patiëntenvereniging of "Like" ons op Facebook.

klik om te downloaden

Vertrouw op onze ervaring

Apothekers Gilbert Denys en Monique Devlieger hebben al meer dan 30 jaar ervaring met homeopatische geneesmiddelen. Wij beschikken over uitstekende contacten bij een brede waaier van homeopathische laboratoria: BoironHeel, Labo'Life, Unda, Vanocomplex, VogelVSM, ...

Klik om te bestellenKlik om te bestellenKlik om te bestellen

Klik om te bestellenKlik om te bestellenKlik om te bestellen

Klik om te bestellen

Niet gevonden wat u zocht? Stuur dan uw zoekopdracht naar apotheek Denys

Share