Product van de Maand: FLORA BALANCE

Herstel uw darmflora na de feestdagen

Dankzij FLORA BALANCE herstelt en behoudt u een evenwichtige darmflora en een gezonde darmfunctie. FLORA BALANCE is een vloeibaar, levend microbiologisch voedingssupplement dat de gunstige melkzuurstammen lactobacillus brevis en lactobacillus buchneri bevat.

Een evenwichtige darmflora is van essentieel belang voor een normale darmwerking, een goed functionerend afweersysteem en een optimaal energieniveau. Een optimale darmwerking is immers een noodzakelijke voorwaarde om de nutriënten uit ons voedsel efficiënt te kunnen opnemen en de absorptie van vitamines en mineralen mogelijk te maken.

Door de inname van minder gezonde voeding, stress en de inname van bepaalde geneesmiddelen (antibiotica) kan het evenwicht in onze darmflora verstoord raken, dit noemt men dysbiose. Deze dysbiose uit zich vaak door spijsverteringsproblemen, vermoeidheid en een minder goed functionerend afweersysteem. Met FLORA BALANCE kan u het evenwicht in uw darmflora herstellen.

Flora Balance

FLORA BALANCE bevat maar liefst 4 miljard levende gunstige melkzuurstammen per ml vloeistof. Onderzoek toonde bovendien aan dat slechts 4,5 miljoen per ml van deze melkzuurstammen door het maagzuur bij inname worden gedood. De overgrote meerderheid overleeft dus de doortocht door de maag.

Profiteer van de tijdelijke korting van -20%: 24,00 ipv 29,99

Share

VEILIG BETALEN